Món Esport
Vilajoana, multat amb 1.803 euros per criticar l’àrbitre del clàssic
  • CA

Xavi Vilajoana haurà de pagar una multa de 1.803 euros per la piulada que va fer durant el darrer clàssic de futbol entre el Barça i el Reial Madrid, quan era directiu de Josep Maria Bartomeu. L’actual precandidat a les eleccions del pròxim 24 de gener va criticar l’actuació arbitral de Martínez Munuera, que va xiular un penal molt polèmic de Lenglet a Ramos, amb la següent publicació: “Això és un putu escàndol!!! Munuera te’n pots anar a cagar…”.

L’aspirant a la presidència no ha rebut la notícia amb entusiasme. Ben al contrari. “Deu ser el paper de vàter més car de la història. Pensava que anar de ventre era bo, de petit sempre m’ho deien. Hi cap recurs. I així ho faré”, ha piulat. Cal recordar que Vilajoana ha confessat més d’una vegada que es va equivocar en les formes, però que el fons del seu missatge el continua subscrivint.

Arxivat l’expedient a Koeman per criticar el VAR

Després d’aquell mateix clàssic, Ronald Koeman també va mostrar-se molt crític i contundent contra el VAR i l’arbitratge espanyol. El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol li va obrir un expedient, però no ha vist indicis de comissió d’infracció disciplinària i l’ha acabat arxivant. L’entrenador blaugrana, per tant, no ha rebut cap multa econòmica ni sanció esportiva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa