Món Esport
Vilajoana demana suspendre la recollida de signatures mentre durin les mesures contra el coronavirus
  • CA

Xavi Vilajoana ha enviat un requeriment al Barça per demanar a la junta electoral del club blaugrana la suspensió del termini de recollida de signatures durant el període de vigència de les mesures de restricció de la mobilitat decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya. L’aspirant a la presidència de l’entitat culer considera que és imprescindible “garantir el dret a vot dels socis i sòcies amb les màximes garanties de seguretat”.

“El procés era ja molt complex de per si: pandèmia, festes de Nadal, sense partits al Camp Nou i amb severes restriccions d’aforament. Sabíem l’escenari que teníem al davant i així vam plantejar la nostra estratègia. No obstant això, aquestes noves mesures prohibeixen el desplaçament de molts socis i sòcies als diferents punts de recollida de les signatures repartits pel territori i ho fan, a més, en la fase més crucial del procés”, ha justificat el precandidat.

Vilajoana ha apuntat que “nosaltres continuem treballant per a aconseguir el màxim nombre de signatures”, però que “la nostra postura és i serà sempre no posar en risc a cap soci ni sòcia”. “Si hi ha riscos, i avui dia ningú pot assegurar el contrari, hauria de plantejar-se un altre escenari de data. S’està vulnerant el meu dret de sufragi passiu i també el dret de sufragi actiu dels socis que volen donar el seu suport a la nostra candidatura o a la de la resta dels candidats”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa