Món Esport
Vilajoana vol que el Barça tingui una franquícia als Estats Units amb Messi com a soci
  • CA

Arriba la darrera setmana de recollida de signatures i, amb ella, continuen les propostes dels precandidats per persuadir els socis. Aquest dilluns, Xavi Vilajoana ha revelat que té la intenció de vincular el Barça amb un equip de la MLS i que Leo Messi formi part de l’aventura i es converteixi en un soci esportiu, econòmic i estratègic del projecte als Estats Units.

D’aquesta forma, l’aspirant a la presidència matarà dos pardals amb una pedra. En primer lloc, donarà l’oportunitat a Messi de complir el desig d’acabar la seva carrera esportiva als EUA, tal com va manifestar en l’entrevista amb Jordi Évole. A més, l’argentí “podria ser acompanyat per algun company d’equip actual o fins i tot algun jugador que recentment hagi marxat a un altre club”. D’altra banda, aquesta iniciativa portarà la marca Barça en un mercat estratègic amb la creació d’una acadèmia de formació i també d’un conjunt femení.

“La MLS està creixent i el mercat dels Estats Units és clau. Podem entrar-hi de la mà de Messi i podem aspirar a guanyar la Lliga. La nostra estratègia serà fer-ho mitjançant una fundació, una compra o un acord estratègic amb una franquícia ja existent”, ha analitzat.

Vilajoana ha anunciat la proposta en la presentació de l’àrea econòmica i patrimonial de la seva precandidatura, que dirigirà Juan Velayos. A banda d’això, l’aspirant a la presidència del Barça també ha promès que amb ell el Barça tornarà a arribar als 1.000 milions d’euros d’ingressos i ha considerat que “enderrocar el Camp Nou com proposen alguns és una frivolitat pròpia d’aquells que no estan ben assessorats”. “No hem d’enganyar els socis amb falses promeses”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa