Món Esport
[VÍDEO] Messi i Pogba comparteixen taula i rialles en un restaurant de Dubai
  • CA

Amb el braç en perfectes condicions, Leo Messi ha aprofitat l’aturada de seleccions per descansar i recuperar forces de cara les últimes setmanes de competició de l’any 2018. Ernesto Valverde ha concedit uns dies de festa a la primera plantilla blaugrana i el capità els ha aprofitat per veure món. El capità del Barça ha viatjat a Dubai amb la seva família i s’ha deixat veure en el famós restaurant Nusr-Et, del famós xef turc Nusret Gökçe (més conegut com a Salt Bae).

 

Allà, el futbolista argentí i Antonella Roccuzzo, la seva dona, han pogut presenciar la forma tan especial de cuinar de Salt Bae. El cuiner ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials per presumir de la visita del millor jugador del món i immortalitzar el moment.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legendss @leomessi #saltbae #saltlife #salt

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

 

En el local, Messi ha coincidit amb Paul Pogba, futbolista del Manchester United que en diverses finestres del mercat de fitxatge ha estat a l’agenda del Barça. Ambdós jugadors han compartit una estona junts i han tingut una conversa distesa en què el francès ha pogut demostrar que parla molt bé el castellà.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa