Món Esport
VÍDEO | Luis Suárez no pot contenir les llàgrimes durant el seu discurs de comiat
  • CA

Luis Suárez no ha pogut contenir les llàgrimes durant el discurs que ha pronunciat per acomiadar-se del Barça i de la seva afició. El davanter uruguaià s’ha mostrat molt agraït pel tracte que ha rebut els últims sis anys al Camp Nou i també ha celebrat que el club blaugrana apostés pel seu fitxatge just després de l’episodi de la mossegada a Giorgio Chiellini durant el Mundial del Brasil del 2014. “És molt difícil per a mi. Vull reconèixer al club que confiés en mi després d’un error que vaig cometre abans de fitxar. L’entrenador i els companys van acceptar les circumstàncies en què vaig arribar i sempre estaré molt agraït pel tracte rebut”.

“Tothom sap l’esforç i el sacrifici que vaig haver de fer abans de complir el somni de jugar al Barça, en el millor equip del món. S’acaba una etapa en què he d’estar molt orgullós, sobretot, per deixar molts amics aquí. Em va fer molt feliç que ahir, acomiadant-me del personal del club, tothom veiés que marxava un ésser humà que té sentiments”, ha continuat dient visiblement emocionat. “Gràcies a la meva família, que és la que m’ha suportat i ha conviscut amb mi tot aquest temps. Ha gaudit amb les coses bones i m’ha animat després de les dolentes. Em quedo les bones: que els meus fills m’hagin vist aixecar títols, marcar gols i jugar al costat del millor jugador de la història del futbol”, ha prosseguit.

Luis Suárez també ha volgut agrair a l’afició culer “tota l’estima” que li ha demostrat durant la seva etapa al Camp Nou i ha recordat totes aquelles persones de l’entitat que treballen a l’ombra perquè als jugadors no els falti res. “Mai no oblidaré tot el que he viscut. Vull que tots els seguidors sàpiguen que, sigui on sigui, sempre tindran un culer més”, ha sentenciat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: EL SR PACO a setembre 24, 2020 | 18:38
    EL SR PACO setembre 24, 2020 | 18:38
    quina emocio, com poden fer aquesta crueltat? son directius sense anima, un jugador que ho ha donat tot i mes a canvi de res

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa