VÍDEO | El golàs de Collado que certifica el primer triomf del Barça B a l’Estadi Johan Cruyff

Álex Collado s’ha vestit de Leo Messi a l’Estadi Johan Cruyff. El jove del Barça B s’ha tret una jugada magistral de la màniga per sentenciar la primera victòria per al filial en la seva nova casa. En el minut 90, ha arrencat des de la banda una jugada que ha acabat amb la pilota a la xarxa de la porteria de l’Atlètic Llevant. El gol ha estat el 2-0, que ha acabat esdevenint definitiu, i ha amarrat tres punts que enganxen el segon equip blaugrana a la part alta de la classificació del Grup III de Segona Divisió B.

El Nàstic de Tarragona i el Prat havien amargat, en el tram final, els primers dos partits del filial del Barça al seu nou estadi. El Johan Cruyff es va quedar amb la mel als llavis després dels gols de Goldar, en el primer partit, i Guzmán, en el segon. En la tercera oportunitat, Abel Ruiz ha encarrilat la victòria amb un gol en el minut 69. La jugada individual de Collado ha servit per esvair tots els dubtes i que, finalment, aquest diumenge, el Barça B sumés els seus primers tres punts a casa de la temporada.