[VÍDEO] El Camp Nou s’il·lumina per reclamar la llibertat dels presos polítics

El públic de l'Estadi ha tornat a reclamar l'alliberament d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

 

La llum del Camp Nou il·lumina la foscor dels presos polítics. El públic de l’estadi barcelonista ha seguit la proposta realitzada ahir pel Comité de Defensa de la República del Barça. Unes 50.000 persones han encès els seus smartphones al minut 10 de partit per dibuixar una imatge preciosa en el fons i en la forma. La llum de les noves tecnologies ha exigit l’alliberament del cap de llista d’ERC, Oriol Junqueras, el conseller d’Interior, Joaquim Forn i els líders d’ANC i Omnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. 

 

El Camp Nou S’ha il·luminat per defensar l’alliberament dels presos polítics i la multitud de l’estadi ha entonat crits de “llibertat” minuts abans dels habituals crits d’Independència, sempre presents al minut 17:14. A la Grada d’Animació s’han exhibit cartells amb la paraula “llibertat”, iniciativa adoptada ahir, després de conèixer que els caps de llista i els líders de les entitats socials continuarien a diferents garjoles de Madrid. 

Nou comentari