Món Esport
[VÍDEO] El Camp Nou, calent amb els arbitratges
  • CA

El Camp Nou és sobirà i s’ha pronunciat sobre la polèmica entre Piqué, els àrbitres i Javier Tebas. La grada d’animació ha engegat al minut 12 els crits de “Tebas dimissió”, acompanyats de manera coral per la resta de l’estadi. Tot seguit, l’estadi ha començat a corejar el nom de Piqué, deixant clar que està amb el president “de facto” del club: Gerard Piqué Bernabéu

L’estadi blaugrana ha estat més calent de l’habitual, amb 71.000 aficionats protestant cada jugada que podia generar certa polèmica. Els jugadors de l’Athletic han caçat Messi en dues oportunitats, faltes mereixedores de targeta groga. Però el públic ha esclatat i ha tret a passejar els mocadors contra Gil Manzano quan, al minut 25, ha anul·lat un gol legal de Suárez, al·legant fora de joc de Neymar.

 

 

 

 

Les reivindicacions de Piqué han generat un clima calent a l’Estadi, que ha mostrat el seu descontentament més d’una vegada. Mocadors, crits, xiulets i esbroncades que han acabat amb una esbroncada final quan s’ha retirat cap als vestidors.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa