VÍDEO | Així es desinfecta el vestidor del Barça

El club blaugrana ha publicat un vídeo amb què ha demostrat el procediment que se segueix a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Els futbolistes del primer equip masculí del Barça ja fa més d’una setmana que han tornat als entrenaments i, de fet, aquest dilluns faran el següent pas en el seu camí particular cap a la represa de la competició: començaran les sessions en grups reduïts de 10 efectius. Diversos representants del club blaugrana, des dels capitans fins als directius, però, han deixat molt clar diverses vegades que és important no relaxar-se pel que fa a les mesures de seguretat. L’objectiu, és clar, és el d’evitar la propagació del coronavirus i que el retorn de la Lliga Santander no es vegi frustrat.

Aquest diumenge, el Barça ha publicat un vídeo en el qual ha demostrat com es desinfecta el vestidor blaugrana de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Cal recordar que totes les instal·lacions que trepitgen els jugadors culers estan tractats amb màxima prudència. Les imatges, sense cap mena de dubte, ho demostren.

Més informació

Nou comentari