Món Esport
[VÍDEO] Com ha de ser el nou entrenador del Barça?
  • CA

El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, s’ha pronunciat sobre l’adéu de Luis Enrique. L’encarregat de buscar-li substitut ha explicat que “encara no ha contactat amb ningú” i ha deixat clar que l’entrenador que ocupi la banqueta del Barça ha de tenir “ADN Barça”

“No hem contactat amb ningú”, ha volgut deixar clar. “Quan arribi el moment ja ens posarem a treballar en aquest tema. Queda temps. No és fàcil trobar un entrenador pel Barça”, diu.

 

 

 

“Ha de ser molt especial, que conegui molt bé com es treballa al club”, ha matisat. “El que tenim clar és que no podem canviar l’estil que ens ha portat fins aquí”.

El mateix Robert Fernández ha dit a TV3 que “seria bo que l’entrenador que busca el Barça tingués passat blaugrana”, condició que descartaria Jorge Sampaoli. “No descartem ningú”, ha volgut rectificar minuts més tard a Movistar . Tot i això, el preferit de Robert (i de Bartomeu) és Ernesto Valverde, entrenador de l’Athletic Club, pel seu estil i pel coneixement de la casa. 

 

L’adéu de Luis Enrique

 

“Cal respectar la seva decisió i jo només puc dir que, en aquests tres anys en els quals ha estat en el club, ha fet una labor excel·lent. Seria fantàstic que la culminés aconseguint els títols pels quals estem lluitant”, ha dit el secretari tècnic. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa