Món Esport
[VÍDEO] Clam per la llibertat dels presos polítics a la Champions femenina
  • CA

La UEFA ja ho pot tenir clar. Els partits europeus del Barça s’han convertit en un escenari immillorable per a les reivindicacions socials i polítiques del poble de Catalunya. Ja ho fou en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions masculina entre el club blaugrana i el Chelsea, en el qual les entitats sobiranistes van reclamar la llibertat dels presos polítics, i ho ha estat aquest dimecres en la tornada dels quarts de final de la Women’s Champions League.

El Miniestadi ha estat un clam. Ple com un ou, el segon estadi barcelonista ha exigit l’alliberament dels polítics catalans empresonats a les garjoles de Madrid amb el desplegament de dues pancartes gegants amb un lema inequívoc: “Llibertat” i la seva traducció en anglès, “Freedom”.

 

Al desplegament de les pancartes i a l’himne de la Champions League femenina l’han seguit, com ja és habitual, els crits de “llibertat” i “independència”, cantats de manera majoritària pels afeccionats presents al Mini i disposats a veure un gran partit entre el Barça i l’Olympique de Lió.

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa