Món Esport
[VÍDEO] Bartomeu a Neymar Jr: “Si vol marxar, sap que pot pagar la clàusula”
  • CA

Josep Maria Bartomeu no ha vacil·lat a l’hora de comentar la situació de Neymar Jr. En una entrevista per a la cadena esportiva ESPN, a la mateixa gespa de l’estadi on aquesta matinada el Barça i el Reial Madrid disputaran un amistós, el president del Barça no ha pogut assegurar que el brasiler es quedi al club i li ha enviat un missatge contundent i clar: “Els tècnics i el club volen que Neymar Jr segueixi. És un jugador que va arribar fa quatre anys i té una experiència amb nosaltres i una qualitat esportiva. Però en el futbol existeixen unes clàusules de rescissió dels contractes. Si ell vol marxar, sap que pot pagar i anar a un altre equip. Però l’ambició del club i dels tècnics és que segueixi.”

El màxim mandatari de l’entitat blaugrana ha negat haver mantingut cap conversa amb Neymar Jr sobre el seu futur i ha explicat que, de tot això, en parlaran un cop finalitzada la gira pels Estats Units. “No hem parlat. Parlarem just a la tornada de la gira, a partir del proper dilluns”, ha manifestat, en una frase que ha anat seguida de la reiteració en el pagament de la clàusula: “El futbol és molt canviant i dinàmic i existeix la clàusula. Per tant, si algun jugador vol marxar i no està a gust, pagant la clàusula pot marxar a un altre equip.”

 

Ara bé, des del club encara es manté -tot i que amb la boca petita- que el futbolista forma part de la plantilla. “Allò que tenim clar és que Neymar Jr és aquí, entrenant. Demà hi ha un partit, un clàssic, que és un partit molt important. Quan acabi la gira ja parlarem de l’altre tema. Tot arribarà”, ha conclòs.

El vídeo de Bartomeu a ESPN:

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa