Món Esport
[VÍDEO] Baralla entre radicals del Barça i del Rayo Vallecano a Madrid
  • CA
Baralla entre Boixos Nois i Bukaneros a Madrid
Baralla entre Boixos Nois i Bukaneros a Madrid | Captura de pantalla

Tres persones amb ferides lleus han estat hospitalitzades aquest dissabte a Madrid després d’un enfrontament entre aficionats radicals del Rayo Vallecano i del Barça passades les 14 hores. Els grups de seguidors radicals, formats per membres dels Bukaneros i els Boixos Nois, respectivament, s’han barallat en un carrer proper a l’estadi de Vallecas coincidint amb la visita blaugrana a la capital espanyola.

 

 

Segons la Cadena SER, un dels ferits ha ingressat a l’Hospital Gregorio Marañón per culpa d’una ferida sagnant, mentre que els altres dos han estat traslladat a l’Infanta Leonor per contusions. Sempre segons el mateix mitjà, no hi ha hagut detinguts, però un col·lectiu de 80 aficionats dels Boixos Nois han estat enviats a Barcelona després de la intervenció policial.

 

La Policia Nacional ha intervingut a la zona i diversos agents de la Unitat d’Intervenció Policial han format un perímetre per controlar els grups, que es mantenen allunyats l’un de l’altre fora de l’estadi. El dispositiu policial s’ha hagut de reforçar per aconseguir posar punt final als enfrontaments, mentre que les forces antidisturbis s’han avançat al desplegament d’aquests.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa