Món Esport
[VÍDEO] Abraçada entre Luis Enrique i Jordi Alba per enterrar el conflicte
  • CA

Luis Enrique va saber separar els problemes personals de la seva professió i, ara, la selecció espanyola somriu. L’entrenador asturià va premiar el gran rendiment de Jordi Alba en les últimes setmanes convocant-lo per al partit de la UEFA Nations League contra Croàcia i per a l’amistós contra Bòsnia i Hercegovina i, com a conseqüència de tot plegat, la pau s’ha instaurat a la Roja.

 

L’esperat retrobament entre ambdós protagonistes no ha defraudat. Jordi Alba i Luis Enrique s’han saludat amb una abraçada sincera que, sense cap mena de dubte, enterra les seves diferències. Amb altres gestos de complicitat i alguna pregunta protocol·lària, el seleccionador i el jugador han demostrat als aficionats que Espanya ja pot centrar-se completament en el que interessa, el futbol.

 

 

Alba ha arribat a Madrid acompanyat dels seus dos companys d’equip al Barça que també estan convocats: Sergio Busquets i Sergi Rogerto. El central de l’Espanyol Mario Hermoso, per la seva banda, també ha arribat a la capital espanyola per estrenar-se amb la selecció absoluta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa