Món Esport
Victòria judicial del Barça: el Santos, obligat a indemnitzar-lo amb 2,9 milions
  • CA

Victòria judicial del Barça en el litigi amb el Santos pel cas ‘Gabigol’. Segons ha informat el Què t’hi jugues de la Cadena SER, el club brasiler haurà d’abonar 2,9 milions d’euros al blaugrana per haver infringit l’acord al qual havien arribat les dues entitats perquè els culers tinguessin un dret de tempteig sobre Gabriel Barbosa.

Els fets es remunten al fitxatge de Neymar Jr per part del Barça. El club català va incloure, en l’operació, un acord preferent per poder fitxar ‘Gabigol’ que obligava el Santos a informar els dirigents blaugrana en cas que algun club fes una oferta per ell. L’estiu del 2016, l’Inter de Milà va pagar al votant de 30 milions d’euros per aconseguir els serveis de l’atacant brasiler i no va informar l’entitat culer, que va denunciar l’incompliment de contracte.

D’aquesta forma, el TAS ha donat la raó al Barça, a qui el Santos haurà d’indemnitzar amb gairebé tres milions d’euros. Gabriel Barbosa, per la seva banda, no està triomfant. A l’Inter les coses no li van anar bé. L’equip italià va cedir-lo al Benfica, però no va tenir protagonisme. Posteriorment, va tornar al Santos com a cedit i, actualment, amb 24 anys, vesteix la samarreta del Flamengo brasiler.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa