Víctor Font: “La victòria de Laporta ha estat magnífica”

Ha desitjat que el nou president compti amb Xavi per al seu proecte

Malgrat que la victòria de Joan Laporta a les eleccions de la presidència del Futbol Club Barcelona ha estat incontestable, Víctor Font, líder de la candidatura Sí al futur, ha reunit fins a 16.679 vots i, tenint en compte que en un inici era el candidat més desconegut i que eren les primeres eleccions en les quals es presentava, aquest 30% de vots no es pot considerar un mal resultat del tot.

Així doncs, Font ha encaixat la derrota amb molta esportivitat i el primer que ha fet ha estat felicitar Laporta: “La seva victòria ha estat magnífica”. A la vegada, també ha tingut paraules per a Toni Freixa, aquest sí, el gran perdedor de les eleccions: “Ha fet una campanya amb molt fair play.

Com el nom de la seva candidatura indicava, Font continua mirant al futur: “La situació és molt complicada i hem de fer pinya entre tots”. En aquest sentit, les primeres imatges després de la victòria de Laporta en les quals es van poder veure els tres candidats abraçats, han estat un motiu d’orgull per a Font: “Veure que els tres candidats estem disposats a sumar és una senyal que hauria de fer-nos sentir orgullosos a tots els culers”. Toni Freixa ja ha avançat que no es dedicarà a fer oposició.

Finalment, Font també ha parlat d’un dels seus forts durant tota la campanya electoral, Xavi Hernàndez. “Espero que Laporta aposti pels actius pels quals hem apostat nosaltres”, ha assegurat, indicant que, en general, cap de les persones que anaven a la seva candidatura tenen exclusivitat. També ha valorat la feina del seu equip i ha destacat el “treball honest” que han fet.

Més informació

Nou comentari