Víctor Font recull les signatures necessàries per implantar el vot electrònic al Barça

La seva proposta haurà de ser aprovada, però, per l'Assemblea de Socis Compromissaris del pròxim 6 d'octubre

Víctor Font, precandidat a la presidència del Barça i líder de Sí al Futur, ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa que ha aconseguit recollir les signatures necessàries per portar el debat al voltant del vot electrònic a l’Assemblea de Socis Compromissaris que el club blaugrana celebrarà el pròxim diumenge 6 d’octubre. El presidenciable ha explicat que ha validat 4.989 firmes, que “hem superat amb escreix les 3.253 signatures necessàries” i que “és probable que la xifra augmenti perquè encara ens estan arribant més mostres de suport”.

“Hem assolit el repte. Estem molt contents de tot el suport rebut”, ha declarat amb molta satisfacció un Font que ha celebrat l’èxit d’una iniciativa que “ajudarà a democratitzar el club” i s’ha mostrat molt agraït amb tots els socis i sòcies i, especialment, “al director de l’Àrea Social del club, Pere Jansà, per les facilitats que ens han donat durant la recollida”. El líder de Sí al Futur ha aprofitat l’avinentesa per recordar que la introducció del vot electrònic no només “tindrà influència en les eleccions a la presidència, sinó també en altres aspectes dels quals “es consideri que cal saber l’opinió dels socis abans de prendre una decisió, especialment aquelles simbòliques com el disseny de la samarreta o la reforma de l’escut”.

Cal destacar que, encara que la recollida hagi estat exitosa, com a mínim dos terços dels socis presents a l’Assemblea Ordinària hauran de votar a favor perquè el vot electrònic sigui aprovat. Víctor Font s’ha mostrat optimista amb el fet que la seva proposta tiri endavant, encara que en relació amb això ha reconegut que “pot passar qualsevol cosa”. Posteriorment, a més, el Parlament de Catalunya haurà d’aprovar la nova Llei de l’Esport i l’Activitat Física, que inclou aquesta modalitat de vot, encara que això no hauria de suposar massa problema perquè, ara per ara, la llei compta amb el suport d’una majoria àmplia de l’hemicicle.

Més informació

Nou comentari