El precandidat a les eleccions del Barça de la candidatura Sí al futur Víctor Font, ja estaria negociant el seu primer fitxatge si es convertís en president del club. Segons ha informat Onda Cero, l’empresari de Granollers estaria vinculat a la figura de Juan Bernat, lateral esquerre del París Saint-Germain.

Malgrat que la situació econòmica del club és complicada, el contracte de Bernat podria facilitar la seva incorporació al club blaugrana. El futbolista, a partir de l’1 de gener del 2021, podrà negociar obertament amb qualsevol equip. Actualment, Bernat s’està recuperant d’una lesió de llarga durada al lligament creuat del genoll esquerre.

Així, Font trobaria finalment un candidat a compartir la banda esquerra amb Jordi Alba. Després dels fracassos dels fitxatges de futbolistes com Lucas Digne o Junior Firpo, Bernat, un jugador molt més contrastat en equips d’alt nivell, no hauria de generar els mateixos problemes i inconvenients que els altres que han intentat competir amb Alba.Més notícies

Font prescindeix de Jordi Majó poques hores després d’incorporar-lo al seu equip

‘Sí al futur’ justifica que “hem tingut coneixement d’expressions manifestades per Jordi Majó a les xarxes socials que són absolutament incompatibles amb els nostres principis”

Majó carrega contra Víctor Font per rebutjar “gent que no pensa com ell”

El candidat a les eleccions del Barça l’any 2003 i precandidat als comicis del 2015 es mostra molt crític amb el líder de ‘Sí al Futur’

Comentaris

    Bonet contraopinadors Desembre 13, 2020 | 07:43
    Ja ja començat el show. La opinió dels tècnics no cal. Si guanyo faré el que voldrë i apa. Quina colla d'engreits...

Nou comentari