Món Esport
Víctor Font fitxa Marc Duch, portaveu del vot de censura contra Bartomeu
  • CA

Sí al Futur continua construint un equip potent amb l’objectiu de guanyar les eleccions del Barça i, en cas d’aconseguir-ho, treballar de valent per revertir la situació complicada que travessa el club blaugrana en tots els sentits, però sobretot econòmicament i esportiva. Aquest dijous, la precandidatura de Víctor Font ha anunciat la incorporació de Marc Duch, fundador i president de Manifest Blaugrana i portaveu de Més que una Moció.

Assessor fiscal de professió, Duch “aportarà la seva experiència a l’àrea social del Barça en cas que Sí al Futur guanyi les eleccions a la presidència de l’entitat”. “Una de les missions principals que tindrà serà la de ser l’enllaç entre el club i els diferents grups d’opinió que conviuen dins el barcelonisme amb l’objectiu de canalitzar les seves propostes, opinions, inquietuds, aportacions… En aquest terreny, Duch treballarà coordinadament amb el comissionat de la junta directiva per al món penyístic i associatiu”, ha especificat l’equip de comunicació de Font.

Així, el que va ser un dels líders del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu “contribuirà a la modernització, democratització i transformació del Barça en el seu vessant social, un dels eixos fonamentals del club, i aportarà tot el seu coneixement i experiència als diversos òrgans interns”.

Els motius de la decisió de Font

“No he trobat en cap candidatura el nivell d’autoexigència, de profunditat, de rigor, d’elaboració i de capacitat professional que he trobat a Sí al Futur. Això no vol dir que la resta de candidatures que he pogut conèixer no siguin bones. De fet, ho són, i algunes són molt bones. Quan es posa en marxa algun projecte, personalment m’agrada veure plans a curt i llarg termini, plans d’execució, dissenys operatius, etc. Tot això ho he vist i m’ho han explicat a Sí al Futur com no ho he vist enlloc més”, ha valorat Duch, que s’ha reunit amb responsables d’altres precandidatures.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa