Víctor Font incorpora tres conselleres més al seu equip directiu

Annamari Basora, Carolina Fabregat i Maria José Balañá, anunciades com a membres de ‘Sí al futur’

Sí al futur ha anunciat aquest dijous la incorporació d’Annamari Basora, Carolina Fabregat i Maria José Balañá al seu equip directiu. La presentació de les tres noves conselleres que acompanyaran Víctor Font es farà aquest divendres, durant un acte en què la precandidatura a les eleccions del Barça reflexionarà sobre el paper de la dona als alts càrrecs esportius i el seu rol en tots els estaments.

Basora “aportarà la seva experiència i coneixement en l’àrea social i institucional”, Balañá “tindrà especial incidència en els mateixos àmbits” i Fabregat “s’especialitzarà en l’àmbit econòmic del consell directiu”. Amb elles tres, i després de la incorporació de Joana Barbany i Mª Teresa Andreu la setmana passada, Víctor Font ja s’ha envoltat de cinc dones. L’objectiu és clar: que el Barça “tingui més dones que mai a la seva junta directiva”.

En l’acte d’aquest divendres hi participaran Carlota Pi, Joana Barbany, Carles Combarros i Carlota Planas. A més, “Amaia Gorostiza, presidenta de la SAD Eibar i única dona presidenta d’un club de futbol de primera divisió, i Natàlia Arroyo, entrenadora de la Reial Societat Femení, hi intervindran de manera virtual”.

Més informació

Nou comentari