Víctor Font incorpora tres conselleres més al seu equip directiu

Sí al futur ha anunciat aquest dijous la incorporació d’Annamari Basora, Carolina Fabregat i Maria José Balañá al seu equip directiu. La presentació de les tres noves conselleres que acompanyaran Víctor Font es farà aquest divendres, durant un acte en què la precandidatura a les eleccions del Barça reflexionarà sobre el paper de la dona als alts càrrecs esportius i el seu rol en tots els estaments.

Basora “aportarà la seva experiència i coneixement en l’àrea social i institucional”, Balañá “tindrà especial incidència en els mateixos àmbits” i Fabregat “s’especialitzarà en l’àmbit econòmic del consell directiu”. Amb elles tres, i després de la incorporació de Joana Barbany i Mª Teresa Andreu la setmana passada, Víctor Font ja s’ha envoltat de cinc dones. L’objectiu és clar: que el Barça “tingui més dones que mai a la seva junta directiva”.

En l’acte d’aquest divendres hi participaran Carlota Pi, Joana Barbany, Carles Combarros i Carlota Planas. A més, “Amaia Gorostiza, presidenta de la SAD Eibar i única dona presidenta d’un club de futbol de primera divisió, i Natàlia Arroyo, entrenadora de la Reial Societat Femení, hi intervindran de manera virtual”.Més notícies

Font, a Laporta: “Amb pancartes no guanyarem la Champions ni farem un estadi nou”

El líder de 'Sí al futur' reacciona a l'acció de l'expresident blaugrana amb un vídeo que barreja un to d'humor amb un missatge clar i concís

Les explicacions de Víctor Font: “Amb Jordi Majó vam fer una excepció que no hauríem d’haver fet”

El líder de 'Sí al futur' demana passar pàgina, ja que "la situació del Barça ens demana que utilitzem el temps que tenim per explicar la nostra proposta als socis"

Nou comentari