Món Esport
Víctor Font incorpora Toni Nadal en la seva precandidatura
  • CA

Víctor Font ha anunciat aquest divendres que Toni Nadal, oncle i exentrenador de Rafa Nadal i germà de l’exjugador blaugrana Miquel Àngel Nadal, formarà part de la seva precandidatura a les eleccions del Barça. En cas que Sí al Futur guanyi els comicis del Camp Nou, s’encarregarà de les relacions institucionals del club blaugrana i de liderar una àrea de nova creació enfocada al comportament dels esportistes.

“Sempre havíem escoltat i vist en Toni Nadal com un referent. Mai no ha amagat que és un culer apassionat. Aplicades en el món del Barça, les seves reflexions i la seva experiència en l’esport professional tindrien tot el sentit del món”, ha explicat Font en roda de premsa. La funció més rellevant del manacorí seria la d’ajudar els esportistes a “entendre quin comportament han de tenir per formar part del Barça, en el món professional i en la base”. “El Barça és més que un club. Representa un sentiment. Quan vaig a veure l’equip vull que em representi. M’agradaria crear un model on tots els jugadors del Barça, des de formació, sabessin que no només juguen a un esport sinó que representen al Barça, la segona institució més important de Catalunya, només superada per la Generalitat”, ha declarat, per la seva banda, Nadal. “Els valors no s’expliquen, s’apliquen. Cal fer entendre als entrenadors que es vol guanyar però d’una determinada manera, no a qualsevol preu. Si actues d’una manera en la base, és més fàcil que quan arribes a dalt actuïs de manera correcta”, ha afegit.

Font ha revelat que “la segona funció seria la d’ajudar-nos en una àrea que està bastant desatesa, la de les relacions institucionals”. “Per qui ha estat i és en l’esport, té credibilitat, relacions i coneixements. Ens ajudaria amb federacions i institucions esportives”, ha justificat. Toni Nadal s’ha volgut avançar a la polèmica i ha remarcat que tant és que el seu nebot sigui del Madrid. “Tinc clar que soc el tiet de Rafa Nadal, que és aficionat del Madrid. No hi ha cap problema. També sóc germà d’un exjugador del Barça. No tinc odi als rivals, el que vull és que al Barça li vagi el millor possible independentment del club que sigui el meu nebot”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa