Món Esport
Font: “Koeman no seguiria amb nosaltres encara que ho guanyés tot”
  • CA

Víctor Font fa molts anys que treballa en la seva candidatura per guanyar les eleccions a la presidència del Barça programades per al març del 2021. El precandidat ja fa molt de temps que va assegurar que Xavi Hernández seria la pedra angular al voltant de la qual girarà el seu projecte i, en declaracions a RAC1 i la Cadena SER, ha deixat ben clar que el fitxatge de Ronald Koeman fins al 30 de juny del 2022 no ha canviat els seus plans.

“Ronald és un mite del barcelonisme. Desitjo que tingui tot l’èxit del món, però sembla més un pedaç. Nosaltres fa set anys que treballem en aquest projecte, cal construir amb les llums llargues posades. Koeman no seria el nostre entrenador encara que guanyés la Lliga, la Copa del Rei i la Champions League”, ha assegurat Font. “Cal agrair-li que vulgui venir al Barça en aquestes circumstàncies, però és una llàstima que arribi a un projecte sense estructura ni futur”, ha afegit.

A les xarxes socials, no obstant això, el precandidat ha volgut desitjar sort al nou entrenador blaugrana. “Benvingut Ronald, el nostre nou entrenador! Que tinguis la mateixa força, punteria i valentia que a Wembley, perquè tota la inestabilitat del club no acabi caient només sobre les teves espatlles. Molts èxits!”, ha piulat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa