Món Esport
Vicky Losada torna a casa per reforçar el Barça femení
  • CA

Quan l’Arsenal Ladies va anunciar el mes passat que havia finalitzat la seva vinculació amb Vicky Losada, el desig de molts culers va ser que tornés al Barça. I, finalment, el club ha anunciat aquest matí que la terrassenca torna a casa per iniciar una nova etapa amb la samarreta blaugrana. La migcampista ha defensat els colors des del 2006, amb els parèntesis a l’Espanyol (2007-08), el Western New York Flash (2014) i els últims dos anys al futbol anglès. D’aquesta manera, amb 25 anys, Vicky Losada podrà aportar l’experiència i la maduresa adquirida en un equip que encara es manté invicte. 

Vicky Losada té una gran qualitat tècnica i molta fortalesa física, a més d’un olfacte golejador molt important. De fet, de blaugrana va contribuir en la consecució de quatre Lligues i dues Copes. La terrassenca ha explicat que va marxar perquè “tenia objectius més grans i la Lliga anglesa em semblava perfecta, també volia aprendre anglès. He tornat amb l’objectiu complert i en un moment molt bo. El Barça segueix treballant i quan vaig tenir l’oferta no m’ho vaig pensar”. La jugadora també ha confessat que mai ha deixat de seguir el Barça: “No m’he perdut cap partit, les noies estan en una bona dinàmica”.

 

Després d’haver signat el contracte aquest dimarts al matí, Losada ja s’ha entrenat sota les ordres de Xavi Llorens en l’última sessió prèvia abans de rebre el Twente a la Lliga de Campions (dimecres, 18:30 hores, Miniestadi). La nova ’16’ del Barça, que no podrà competir en l’eliminatòria en estar tancat el termini d’inscripció, ha fet una crida per animar les seves companyes: “Que dimecres la gent s’acosti al Miniestadi, que les noies necessitaran el suport. Estic segura que respondran bé i es podrà gaudir d’un gran partit”.

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa