Món Esport
Vermaelen reconeix que es va equivocar quedant-se al Barça
  • CA
Thomas Vermaelen durant la seva presentació amb el Barça
Thomas Vermaelen durant la seva presentació amb el Barça | E.P.

Thomas Vermaelen ha estat contundent a l’hora de valorar la seva situació al Barça. Es va equivocar. Va pensar que jugaria, convertit en quart central de l’equip, però ara veu que va cometre un greu error quedant-se al club blaugrana aquest estiu, amb l’arribada d’Ernesto Valverde a la banqueta. En una entrevista al diari belga Het Laatste Nieuws, l’internacional amb els Diables Rojos ha estat clar: “A l’estiu vaig pensar que seria positiu quedar-me al Barcelona, però després de veure quina és la meva situació allà, he vist que no és així.”

El central barcelonista ha etzibat una nova frase clarament definidora del seu estat d’ànim. “Estic feliç de jugar amb Bèlgica, doncs amb el meu club no jugo gairebé mai”, ha pronunciat, tot i que no ha volgut valorar una possible sortida del Barça, ni aquest proper hivern, ni de cara al proper estiu. Encara que la seva marxa del Camp Nou sembla cantada, Vermaelen prefereix “no dir res perquè la darrera vegada que vaig parlar les meves declaracions es van treure de context”.

 

El futbolista internacional amb Bèlgica ha disputat només un partit aquesta temporada, el corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Reial Múrcia, a l’estadi Nuevo Colombino.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa