Món Esport
El Barça podria traspassar fins a cinc jugadors en els propers dies

El Futbol Club Barcelona continua preparant les operacions de les sortides d’aquells futbolistes que no compten per Xavi Hernández. És el cas d’Óscar Mingueza, Braithwaite, Riqui Puig, Samuel Umtiti i Neto. Tots cinc haurien estat avisats pel tècnic de Terrassa per tal que sàpiguen que no podran jugar minuts durant la temporada i que han de trobar una sortida del club com més aviat millor. És per aquest motiu que els futbolistes haurien començat a buscar nous clubs per tal de començar a entrenar i continuar la seva carrera futbolística.

Óscar Mingueza, el primer a marxar

Tal com ja hem informat des de Món Esport, el Barça i el Celta han comunicat mitjançant la seva web i les xarxes socials que ambdós clubs haurien arribat a un acord pel traspàs d’Óscar Mingueza. El jove defensa no ha posat mai complicacions a la seva sortida i, tot i que se’n desconeixen les xifres, el club blaugrana podria arribar a ingressar uns tres milions d’euros per la venda de Mingueza al club gallec.

Braithwait podria rescindir contracte

El cas de Braithwaite sempre ha estat una mica més complicat pel Futbol Club Barcelona, ja que ha costat molt convèncer el davanter danès per tal que marxés del club. No obstant això, sembla que després dels fitxatges de Lewandowski i Raphinha o la reincorporació de Dembélé, haurien fet que el futbolista s’ho repensés i decidís marxar de Can Barça aquest mateix estiu per tal de poder jugar el Mundial de Qatar amb la selecció de Dinamarca. Segons informen diversos mitjans de comunicació, Braithwaite ha tingut ofertes del València, el Celta i el Brighton.

No obstant això, Braithwaite podria arribar a rescindir el seu contracte per tal de buscar equip com a agent lliure i tenir-ho més fàcil. El Barça no veuria malament una rescissió de contracte sempre que el jugador renunciï a la resta del salari que ha d’ingressar (té contracte fins al 2024). En les últimes hores també s’hi ha sumat un equip àrab com a un dels clubs interessats a incorporar el davanter del Barça.

Riqui Puig a la MLS

En el cas de Riqui Puig, hi ha la possibilitat que un equip de la MLS acabi tancant el seu fitxatge. L’equip seria el de Los Angeles Galaxy i ens trobem en la situació que el club blaugrana ja hauria rebut una oferta de la franquícia nord-americana pel jove migcampista del Barça. Els blaugranes tenen fins al dia 4 d’agost per respondre a l’oferta, ja que és el moment en el qual es tanca la finestra d’incorporacions de la Major League Soccer.

Umtiti podria marxar cedit

En el cas del defensa francès, Samuel Umtiti, ens trobem amb la situació que el jugador té una alta fitxa, i això dificulta la seva sortida. Umtiti sap que no cobrarà tan bé a un altre equip i encara no ha trobat un nou club on jugar. Aparentment, el Barça podria acabar tenint una oferta de cessió per part de l’Olympiacos, però l’equip grec encara està estudiant l’operació per un central que el Barça ja fa temps que li busca una sortida.

Neto preparat per Itàlia

El cas de Neto també es podria resoldre aviat, ja que és un futbolista amb experiència i que té un mínim de mercat. El Celta va estar interessat en el porter en el seu moment, però ara sembla que és el Nàpols el club que més s’aproparia al fitxatge del porter brasiler. Cal recordar que Neto va arribar a Barcelona en un intercanvi de cromos de Neto pel porter dels Països Baixos, Cillessen.



Més notícies
Onze titular del FC Barcelona contra el New York Red Bull | FC Barcelona
El gran assenyalat de la victòria del Barça en el darrer partit de la gira
Notícia: El gran assenyalat de la victòria del Barça en el darrer partit de la gira
Comparteix
Gerard Piqué ha fet un partit fluix i sembla que no està en bona forma física
Robert Lewandowksi, en el seu debut com a blaugrana contra el Madrid | FC Barcelona
El surrealista partit de Lewandowski en la cerca del seu primer gol
Notícia: El surrealista partit de Lewandowski en la cerca del seu primer gol
Comparteix
Lewandowski ha tingut ocasions de tota mena per fer el seu primer gol com a jugador blaugrana
Els jugadors del Barça celebren un gol a Nova York | FC Barcelona
El Barça acomiada la gira americana amb victòria i bon gust de boca (0-2)
Notícia: El Barça acomiada la gira americana amb victòria i bon gust de boca (0-2)
Comparteix
Els blaugranes han estat molt superiors als New York Red Bulls i han guanyat amb claredat
Óscar Mingueza, durant un partit del Barça | Europa Press
El Barça ven un dels jugadors descartats per Xavi
Notícia: El Barça ven un dels jugadors descartats per Xavi
Comparteix
El club blaugrana ha comunicat el traspàs d'Óscar Mingueza a l'entitat gallega

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa