El VAR i Tsunami Democràtic, protagonistes de les portades del clàssic

El clàssic que es va disputar aquest dimecres al Camp Nou va tenir dos protagonistes principals. D’una banda, el VAR, que no va intervenir en dues jugades polèmiques a l’àrea del Barça en què el Madrid va demanar penal sobre Varane; de l’altra, Tsunami Democràtic, que, malgrat que no va poder dur a terme la seva acció principal a dins del camp, va aprofitar el partit amb més ressò mediàtic del món per internacionalitzar el conflicte entre Catalunya i Espanya.

Els diaris esportius han prioritzat el que va passar sobre la gespa. A Madrid, l’equip de Zidane va agradar molt i la premsa ha carregat contra el vídeoarbitratge. A Barcelona es destaca la poca brillantor d’un partit que no va fer justícia amb el que diu la classificació: que s’enfrontaven els dos millors equips de la categoria.

el9.750
mundodeportivo.750
sport.750
marca.750
as.750

D’altra banda, la premsa generalista ha focalitzat les seves pàgines principals en els aldarulls que es van produir als afores del Camp Nou.

ara
elpunt avui.750
berria.750
elperiodico.750
lavanguardia.750
larazon.750
elpais.750
elmundo.750
abc.750


Més notícies

Molt més soroll que futbol (0-0)

Barça i Madrid empaten a res en un clàssic marcat per les protestes de Tsunami contra la sentència del procés

Clam per la independència i la llibertat dels presos durant el Catalunya-Veneçuela

Montilivi, plegat d'estelades i pancartes, aprofita el retorn de la selecció catalana per reivindicar les injustícies que pateix el país com a conseqüència de la repressió de l'Estat

Nou comentari