Món Esport
Valverde sobre Mascherano: “El que volem és reforçar-nos al mercat d’hivern, no debilitar-nos”
  • CA

 

Ernesto Valverde ha esquivat fins a sis preguntes sobre Javier Mascherano i el mercat de fitxatges però ha deixat una cosa clara: “al mercat d’hivern volem reforçar-nos, no debilitar-nos”, ha assegurat el txingurri, que prefereix que el futur del Jefecito quedi com a “un assumpte d’ordre intern”

“Encara no ha arribat el mercat d’hivern. És veritat que van sortint coses a les que hem de fer front però Mascherano és jugador nostre i sempre ha rendit a bon nivell. Té compromís amb el club i ho demostra a cada partit”, ha dit l’entrenador blaugrana. “De moment està amb nosaltres i no hem de pensar en una altra cosa”, ha considerat. “És un jugador veterà que tothom respecta. Hi ha jugadors que són referents però hi ha jugadors que tenen una edat i ho han d’assumir, Mascherano n’és un d’ells”, ha confessat. 

“Deixaràs sortir a Mascherano a l’hivern?” li han preguntat però el Jefesito ha preferit que aquest aspecte continuï sent “d’ordre intern”. “El que està clar és que el que volem al mercat és reforçar-nos, no debilitar-nos”, ha dit. Mascherano té una oferta de la Xina i el que està clar és que el Barça no el deixarà sortir si no té un recanvi de garanties. 

Messi, Cristiano i les Pilotes d’Or
 

El jugador del Madrid va assegurar a France Football que és el millor jugador de la història del futbol. “És la seva opinió, la respecto, però per a nosaltres els millors són els nostres: Messi i tota la resta”, ha esgrimit Valverde, que abans de la roda de premsa ha tingut un record per Juanjo Díaz, exjugador de l’Espanyol i referent per Valverde. El club, a través del cap de premsa, Sergi Nogueras, ha volgut rendir tribut abans de començar a Andrés Astruells, periodista de Mundo Deportivo traspassat aquest mateix dissabte.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa