Valverde, sobre Dembélé: “Tots els jugadors intenten ser professionals”

Aquest dimecres, els mitjans de comunicació esportius s’han fet ressò d’una notícia publicada pel diari AS, en la qual s’explica que Ousmane Dembélé s’ha aficionat al menjar ràpid i que ha decidit acomiadar el cuiner que el Barça li havia contractat per controlar i mantenir una bona alimentació. Preguntat a la sala de premsa, just després del partit entre l’equip blaugrana i l’Espanyol, de la Supercopa de Catalunya, Ernesto Valverde ha volgut tancar la polèmica: “Em sorprèn la pregunta. Tots els jugadors fora del camp intenten ser els més professionals del món per rendir el diumenge. Dembélé utilitza gent de confiança. Estem contents amb ell i ens ajudarà molt més.”

Pel què fa el seu rendiment a la gespa, el tècnic s’ha mostrat satisfet amb l’aportació d’un Dembélé molt individualista i gens encertat en els darrers mestres. “Ha intentat entrar en joc, ha intentat alguna cosa allà on és fort, que és enfrontant-se al rival. Això ens va molt bé”, ha comentat l’entrenador extremeny, que també ha felicitat l’actuació de Denis Suárez just abans de lesionar-se.

 

“L’he vist molt bé, compromès amb el joc, intentant treure’l, baixant a recollir, aprofundint i tenint opcions. Estava participant molt i s’estava trobant a gust”, ha destacat. Però ha lamentat la seva lesió: “No m’agrada perdre jugadors en aquesta fase decisiva de la temporada. És una punxada a l’adductor. No creiem, sense ser metges, que sigui per massa temps”.Nou comentari