Valverde: “Em sembla perfecte que la gent s’hagi manifestat al camp”

Ernesto Valverde ha assegurat, després del clàssic de Tsunami Democràtic, que les mobilitzacions del poble català “han influït molt poc” el seu equip, ja que “en un partit amb tanta transcendència no hem tingut temps de pensar en més coses. Ho hem viscut de forma especial pel soroll mediàtic, però res més“, ha afegit l’entrenador del Barça. “No sé si hi havia un helicòpter. Amb la tensió que hi havia no m’hi he fixat. Han caigut algunes pilotes grogues, però res més. Hem d’analitzar-ho tot plegat amb normalitat. La gent s’ha manifestat al camp? Doncs perfecte“, ha sentenciat al respecte.

Sobre el partit, el Txingurri ha resumit els problemes que ha tingut el conjunt blaugrana amb el fet que “no hem sortit totes les vegades que ens hagués agradat de la seva pressió avançada”. “Ens han generat problemes a través de l’estratègia, on són forts ells i des d’on ens han creat perill. El partit ha estat incert fins al final, però ningú no ha pogut colpejar”, ha ampliat. Valverde no ha desaprofitat l’avinentesa per lloar Gerard Piqué, que ha fet un partit extraordinari: “No es perd ni un entrenament i sempre està disposat a jugar. En aquests partits, a més, sempre rendeix a un gran nivell. És una assegurança“.

Les declaracions de Valverde posteriors al clàssic del Camp Nou

Així ha vist ell el partit: “No hem sortit totes les vegades que ens hagués agradat de la seva pressió avançada. Ens han generat problemes a través de l’estratègia, on són forts ells i des d’on ens han creat perill. El partit ha estat incert fins al final, però ningú no ha pogut colpejar”.

Encara queda molta Lliga: “Ens hauria agradat guanyar. Al final, teníem el factor camp a favor nostre i estàvem obligats a intentar vèncer. La classificació m’és igual, la Lliga segueix molt igualada. La cosa serà llarga”.

Problema d’inspiració: “Quan empates, sempre penses que en algun moment del partit podries haver marcat la diferència. Si algú dels dos equips hagués marcat, les coses haurien estat diferents. Ells han arriscat i nosaltres no hem tingut la inspiració per superar-los”.

El Madrid surt reforçat?: “Cadascú veu el partit des del seu punt de vista. Nosaltres ho hem intentat. Ja veurem com acaba, encara queda molt”.

El Madrid no ha collat el Barça: “Hi ha hagut moments que, com que no hem pogut superar la seva pressió, el Madrid ha jugat a camp nostre. Però no tinc la sensació que ens hagin collat. Ha estat més el que podria haver passat que el que ha passat realment. No recordo que hagin tingut tantes ocasions clares com les nostres, encara que el domini hagi estat seu”.

Piqué, imperial: “No es perd ni un entrenament i sempre està disposat a jugar. En aquests partits, a més, sempre rendeix a un gran nivell. És una assegurança”.

Arthur es troba a faltar: “No sé quan podrà tornar. Estem esperant que deixi de tenir molèsties físiques. Quan hi ha equips que ens pressionen molt amunt, ell ens ajuda molt gràcies a la seva capacitat per sortir des del darrere”.

L’absència de Sergio Busquets: “Ha tingut febre abans del partit i, malgrat que podria haver jugat, he decidit que no ho fes”.

El clàssic de Tsunami: “Ha influït molt poc. En un partit amb tanta transcendència no hem tingut temps de pensar en més coses. Ho hem viscut de forma especial pel soroll mediàtic, però res més”.

Normalitat al Camp Nou: “No sé si hi havia un helicòpter. Amb la tensió que hi havia no m’hi he fixat. Han caigut algunes pilotes grogues, però res més. Hem d’analitzar-ho tot plegat amb normalitat. La gent s’ha manifestat al camp? Doncs perfecte”.

Tsunami ha guanyat el clàssic?: “Des del punt de vista social no soc jo qui ho he de valorar. Esportivament, hem empatat. Ens hauria agradat jugar el 26 d’octubre, però res més”.Més notícies

Ombres negres des de Varsòvia

Ombres negres des de Varsòvia

Aldarulls a Girona per una protesta antifeixista contra un acte a favor de la Constitució

Aldarulls a Girona per una protesta antifeixista contra un acte a favor de la Constitució

Molt més soroll que futbol (0-0)

Barça i Madrid empaten a res en un clàssic marcat per les protestes de Tsunami contra la sentència del procés

I encara sort de Piqué i Lenglet…

Piqué i Lenglet tapen les mancances del Barça a la zona de mitjos es un partit marcat per la seva immaculada actuació en els primers 45 minuts

Zidane: “La gent volia veure un partit de futbol i crec que tots hem d’estar satisfets”

El tècnic del Madrid assegura que l’empat és un resultat que es queda “curt” pel rendiment ofert pel seu equip i afegeix: “Crec que hem perdonat, podíem haver guanyat”

El Madrid critica l’arbitratge del clàssic

Sergio Ramos i Emilio Butragueño han exterioritzat el malestar del club blanc amb l'actuació d'Hernández Hernández

Nou comentari