Món Esport
Valverde segueix sense donar oportunitats a Malcom
  • CA

L’absència de Malcom en la convocatòria del Barça per visitar el Tottenham Hotspur en el partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League segueix destapant una realitat: Valverde no compta amb el brasiler. L’extrem, que aquest estiu va canviar Bordeus per Barcelona, està tenint una participació ínfima en l’inici de temporada culer i els aficionats veuen com, tot i el mal moment de l’equip, l’entrenador extremeny no veu en ell una alternativa al trident Messi-Suárez-Dembélé.

 

El fitxatge de Malcom, sense cap mena de dubte, va ser una clara aposta de la nova secretaria tècnica del Barça. El tàndem format per Ramón Planes i Éric Abidal va contractar el brasiler en una operació llampec que va dilapidar les intencions de la Roma, que ja havia arribat a un acord amb el futbolista. L’entitat blaugrana va decidir ofegar les penes després de la incorporació frustrada d’Antoine Griezmann amb un jugador que Ernesto Valverde no havia demanat. La seva pretemporada va ser esperançadora: un gol en el seu primer matx amb la seva nova samarreta, precisament contra l’equip italià a qui havia traït pocs dies abans, i una diana en el seu debut al Camp Nou (durant el Gamper contra el Boca Juniors). A partir de llavors, però, l’atacant viu en un ostracisme que es tradueix amb els 25 minuts oficials que ha disputat, sis a Valladolid, on no va poder superar Masip en un mà a mà, i dinou a Butarque, durant els quals va passar més que desapercebut.

 

Descartat contra el Sevilla, el PSV, la Reial Societat, el Girona i l’Athletic Club, alguns d’ells per culpa d’un esquinç que es va fer al turmell dret, Malcom també haurà de veure la difícil visita del Barça a Wembley des de la televisió. En els dos darrers compromisos, Valverde ja ha deixat clar que Munir li ha passat al davant i és la principal alternativa a la davantera. De moment, els 41 milions d’euros que el Barça invertir per fitxar-lo no s’estan convertint en oportunitats.

 

Aquesta és la convocatòria del Barça per al partit contra el Tottenham, amb les principals novetats de Miranda i Iñaki Peña, ambdós del filial: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Vermaelen, Miranda i Iñaki Peña.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa