Món Esport
Valverde, sobre Arturo Vidal: “No és molt ordenat, però això també és la seva virtut”

En la roda de premsa d’Ernesto Valverde després de la victòria contra l’Inter, el tema central ha estat Arturo Vidal. L’entrada del migcampista xilè a la segona part ha estat determinant i el tècnic blaugrana ha elogiat el seu paper, tot i que ha dit que no ha estat l’únic motor de la reacció blaugrana. “Arturo Vidal no és molt ordenat… però això també és la seva virtut. Ens ajuda per pressionar més amunt i avui ha entrat en zones calentes”, ha explicat l’entrenador.

“Arturo Vidal és intensitat i a vegades, desordre, i encara que això d’entrada pugui sonar a dolent, ell ho converteix en bo”, ha reconegut Valverde. Sobre el seu rendiment en la segona part i la idea que tenia el tècnic quan l’ha fet saltar a la gespa, ha dit que “té arribada i entra en zones de rematada, buscàvem una mica això”. Tot i això, el Txingurri diu que “a la segona part, no ha estat qüestió només d’un canvi, han estat més coses”.

En zona mixta, també ha atès al micròfon de Movistar i ha reconegut que “en la primera part ells han estat millor”. El tècnic blaugrana ha explicat, però, que “es tracta de generar més que el contrari i crec que nosaltres, al final, ho hem acabat fent”. Ha recordat que “l’Inter és un equip potent amb espais i si va líder a la Serie A, no és casualitat”. “M’ha semblat un equipàs”, ha respost quan li han preguntat per l’equip de Conte, i ha afirmat quan li han preguntat per si encara és un equip que té coses a dir en el grup tot i portar un únic punt.

L’estat de Leo Messi: “És el primer partit que juga complet, a més un dia amb una càrrega física més important pel rival. Ha estat lesionat, ha estat aturat, ara ha d’anar agafant el ritme a mesura que passin els partits.”

El seu mèrit en els canvis i la reacció de l’equip: “Un sempre es fa responsable. Al final els jugadors són els que estan sobre el camp. El que intenta l’entrenador és donar el punt de vista per canviar alguna cosa i ajudar i a vegades surt i a vegades no.”

La millora en la segona part: “Ens faltava, sobretot, evolucionar una mica davant. Amb Busquets, Arthur i De Jong tens el control però faltava una mica de joc a l’espai, una entrada encara que fos desendreçada, però trepitjar més l’àrea en els últims metres. Ho hem aconseguit i hem arribat més. Un cop els hem arraconat, hem aconseguit resoldre el partit.”Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa