Valverde: “Soc el responsable del que ha passat”

"Pots guanyar o perdre, però quan perds has de marxar amb la sensació que mereixies guanyar i avui això no ha estat així", ha valorat l'entrenador del Barça després de la desfeta al Nuevo Los Cármenes

Ernesto Valverde és un entrenador que diu les coses pel seu nom. El tècnic del Barça no ha tingut cap problema a reconèixer que el mal joc del seu equip a domicili “no és casualitat”, ja que “ja ha passat en quatre partits” i això “és un símptoma que a fora de casa no estem bé”. “No estem fent bons partits fora de casa. No traduïm el domini en situacions de gol”, ha declarat el tècnic extremeny en la roda de premsa posterior a la desfeta del seu equip al Nuevo Los Cármenes.

“Enfadat? Els actors són els jugadors, els que encerten i s’equivoquen. Però l’entrenador és el responsable“, ha seguit valorant un Valverde que “em sento responsable de la derrota com a entrenador”: “Pots guanyar o perdre, però quan perds has de marxar amb la sensació que mereixies guanyar i avui això no ha estat així“.

“El Granada té molt de mèrit i ho hem de reconèixer. Han estat intensos, forts, ens han incomodat molt. El primer gol els ha posat el partit de cara i ens han colpejat quan més mal ens feia. Han fet el seu partit i que no haguem estat bé és mèrit seu”, ha argumentat l’entrenador del Barça, que ha sentenciat amb una frase ben contundent: “Avui no hem merescut guanyar“.

Més informació

Nou comentari