Món Esport
Valverde: “Potser amb el temps una dona s’asseu on estic jo”
  • CA
X
Valverde, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo | FC BARCELONA

En la prèvia del partit contra el Rayo Vallecano, Ernesto Valverde s’ha referit al pes de les dones en l’esport i el masclisme que han d’afrontar: “S’estan donant casos importants i les dones han de tenir més presència, és imparable. Amb el temps potser una dona s’asseu on estic jo”. El tècnic blaugrana ha exposat que els insults masclistes són “un problema d’educació”.

 

Sobre com afrontarà el partit davant del seu pròxim rival del seu equip, el Rayo Vallecano, ha reconegut que “és possible” que hi hagi rotacions, si bé ha puntualitzat que al haver tingut una setmana neta, no preveu una gran rotació. També ha advertit que la crisi que pateix el Madrid els serveix d’avís: “Hem d’estar atents perquè aquí ningú està fora de perill”.

 

Les declaracions de Valverde prèvies al Barça-Rayo Vallecano 

 

 

RAYO 

“Per nosaltres és fonamental per fer valer el que vam fer en la jornada anterior. De cara a aquesta setmana amb la Champions sempre ens ve bé jugar després d’una victòria”. 

 

PIQUÉ

“Està fent una gran temporada. Ha tingut moments millors que d’altres però està a un nivell altíssim. Tenim una setmana en què hem descansat. Està jugant molt però no va amb la selecció espanyola i tota aquesta càrrega de partits no la té. També ha descansat en partits de Copa. Veurem. Però està responent a gran nivell i no penso que pugui fer el contrari”. 

 

ROTACIONS

“És possible que hi hagi algun canvi però també és veritat que venim d’una setmana neta i tenim quatre dies de marge. Potser amb algun jugador hagi de tenir més cura. Ho valorarem”. 

 

MASCLISME EN EL FUTBOL

“S’estan donant casos importants i la dona té més presència i és imparable. La progressió és clara i evident. Hem vist a San Mamés, al Wanda o al Miniestadi que s’estan donant passos. Amb el temps igual on sóc jo s’asseu una dona, qui sap. Pel que fa als m insults masclistes és una qüestió d’educació”. 

 

MESSI TORNA AMB L’ARGENTINA

“És una qüestió que li correspon al seleccionador argentí i a Leo, s’escapa una mica del nostre àmbit. Però que anava a tornar a la selecció ho sabíem tots. Era el normal. Ho veiem amb naturalitat i no em preocupa en absolut. Aquest any està més lleuger pel que fa a càrregues. No em preocupa que vagi amb l’Argentina”.

 

LA CRISI DEL MADRID

“La veig de la distància i des del respecte. El futbol és com és i en una setmana a un equip li canvien les coses. No tenim res a dir, absolutament. Quan veiem el que li ha passat al Madrid o al PSG ens diu com de difícil és guanyar, i que hem d’estar atents perquè aquí ningú està fora de perill”.

 

BOATENG

“He de fer una llista i he inclòs a cinc jugadors que poden jugar a dalt. No puc ficar-los a tots. Li està tocant a ell i ha de treballar per donar-li la volta”.

 

RELAXACIÓ 

“Fer això és el primer pas per no guanyar. Sé que hi ha determinats partits que s’emporten tots els focus i d’altres que tenen menys focus i et poden donar el títol o treure-te’l”. 

 

RAYO VALLECANO 

“No va començar bé la temporada pel que fa a resultats però estava bé de joc. Després va sortir d’aquests llocs amb un canvi de sistema. Va tractar de jugar més protegit i ara s’ha ficat en aquesta situació. Però la distància entre els equips de baix no són grans. Entenc que se la voldran jugar en cada partit”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa