Valverde, sobre la seva possible destitució: “Sempre hi ha inestabilitat quan es perd”

Encara que RAC1 ha assegurat que l’eliminació del Barça a la Supercopa d’Espanya podria provocar l’acomiadament d’Ernesto Valverde, el club blaugrana ha assegurat a través de Guillermo Amor –el director de relacions institucionals blaugrana– i diverses filtracions a altres mitjans de comunicació que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu no es planteja la destitució del tècnic extremeny abans del pròxim partit de Lliga. Ara bé, és una realitat que la figura de l’entrenador blaugrana ha quedat molt tocada després del partit contra l’Atlètic de Madrid.

Ell, però, s’ha mostrat prudent i tranquil en roda de premsa. “Els entrenadors ens movem amb la idea de treballar i donar-ho tot cada dia. Sempre hi ha inestabilitat quan es perd. Jo no puc controlar el soroll que es genera i, per tant, em dedicaré a fer la meva feina”, ha declarat Valverde al respecte. El tècnic extremeny ha justificat així la derrota del seu equip en la segona semifinal de la Supercopa d’Espanya: “Amb l’empat a dos no hem sabut aturar el joc. Ells han situat jugadors ràpids al davant, només en tenien dos al mig del camp i aquí hi teníem superioritat, però ens han sorprès en le transicions“.

“Els gols han vingut de situacions aïllades. El primer ha estat quan s’havien jugat vint segons de la represa i el segon quan teníem el partit controlat“, ha ampliat. Valverde, que en la compareixença prèvia al compromís davant l’Atlètic va criticar el nou format de la Supercopa, no ha volgut afegir més llenya al foc després de l’eliminació del seu equip. “Els dos finalistes han fet bons partits i són dos grans equips. El nivell dels quatre equips que ens vam classificar per a la competició era molt elevat i podia passar qualsevol cosa“, ha dit. Tampoc no s’ha queixat excessivament sobre el VAR, encara que sí que ha opinat que “és molt difícil que hi hagi una línia perfecta entre dos jugadors”.Més notícies

Messi i Suárez defensen Valverde i l’exculpen de l’eliminació de la Supercopa

Els pesos pesants del vestidor blaugrana deixen clar que la derrota contra l'Atlètic ha estat conseqüència "de distraccions nostres"

Demanen que no es pregunti en català en la roda de premsa de Valverde

Un responsable de la Supercopa d'Espanya ha donat la instrucció de fer preguntes en castellà i ha al·legat motius de traducció

El Barça s’oblida de defensar i és eliminat de la Supercopa (2-3)

El conjunt blaugrana és eliminat per l'Atlètic de Madrid en una semifinal marcada pel VAR

Final de Supercopa sense campió de Lliga ni de Copa

L'experiment de la Federació ha acabat amb el resultat més estrany possible

Nou comentari