Ernesto Valverde ha estat molt clar en el seu comiat com entrenador de l’Athletic Club. El tècnic ha volgut acabar amb les especulacions i informacions que circulen al seu voltant i ha desmentit que tingui cap acord amb cap club de futbol. Sense parlar literalment d’una oferta del Barça, Valverde ha assegurat que “no tinc cap compromís amb cap equip. No he parlat amb cap club”, tot i admetre haver rebut diverses propostes.

L’exfutbolista del Barça i l’Espanyol, entre d’altres, ha estat preguntat per les informacions que l’han vinculat al club blaugrana, però ha preferit no pronunciar-se. “No et puc confirmar l’oferta”, ha explicat a TV3, tot i que no ha negat la notícia publicada per Mundo Deportivo: “Que s’hagi publicat que firmaré amb un equip per un o dos anys, és senzil. Un dia publiques una cosa i un altre dia, una altra. D’aquí a dos mesos, un any o sis anys algú dirà: ja ho vaig dir. No entraré en allò que es publica. Ho respecto, però jo sóc responsable de la meva honestedat.”

 

Consultat pel seu interès per asseure’s a la banqueta barcelonista, l’entrenador ha seguit frenant les especulacions. “Quan hi hagi alguna proposició d’algun club coneixereu la resposta”, ha comentat. I un any sabàtic? “Sí, i tant. Per què no? Depèn. Al final, puc fer el que vulgui”.

Tot i no haver acceptat cap oferta, Valverde ha admès la seva intenció de buscar una nova aventura, no sense abans reiterar el seu respecte a l’Athletic Club al llarg dels darrers anys: “No és la primera vegada que tinc ofertes d’equips importants. És així. El president ho ha sabut i sempre ha prevalgut viure això que he viscut aquí i respectar el compromís amb aquesta gent. Ara és diferent i he de valorar si m’embarco en alguna altra aventura o no. Ho valoraré quan surti per aquesta porta. Però ha de ser difícil, perquè les què han estat més fàcils no m’han anat bé.”Més notícies

Nou comentari