Món Esport
Valverde no descarta Messi per al Clàssic: “Decidirem entre demà i demà passat”
  • CA
Ernesto Valverde i Marcelino García Toral, abans del Barça-València. | EFE

Ernesto Valverde no ha resolt els dubtes generats al voltant de les molèsties físiques de Leo Messi. En la roda de premsa posterior a l’empat contra el València, l’entrenador extremeny ha assegurat que “no sé exactament el que és, té una petita molèstia” i no l’ha descartat de cara al Clàssic del pròxim dimecres: “Esperarem què diuen els metges, entre demà i demà passat valorarem exactament com està”.

 

L’entrenador del Barça, a més, ha informat que el seu capità no li ha demanat el canvi (“Si m’ho hagués demanat l’hauria canviat”). Entre les poques declaracions sobre el partit, les més destacables han estat les que ha realitzat sobre Aleñá: “El veig molt bé, cada dia participa més, i té molta qualitat”.

 

Les declaracions de Valverde posteriors al Barça-València

 

LA LESIÓ DE MESSI

“Entre demà i demà passat hem de valorar exactament com està Messi. Què té? No ho sé, m’agradaria ser molt clar i dir que té una contractura. No sé exactament el que és, té una petita molèstia, com altres jugadors. Esperarem què diuen els metges”.

 

T’HAS PLANTEJAT CANVIAR-LO?

“Si m’ho hagués demanat l’hauria canviat. He parlat amb ell, és el nostre jugador més decisiu, quedaven vuit minuts i hem decidit que continués”.

 

EMPAT CONTRA EL VALÈNCIA

“Quan no guanyes sempre tens la sensació d’haver perdut una oportunitat, però la Lliga és llarga, pot passar que et trobis un bon equip al davant. Ho hem d’admetre, és part del joc”.

 

JORDI ALBA I EL SEU SUPLENT

“Tenim diverses opcions per suplir Jordi Alba, encara que ell està en un molt bon moment i és difícil substituir-lo. Tenia quatre grogues i venia de dos partits complets, vaig pensar que era bon moment per descansar, encara que ha jugat i al final ha vist la cinquena”.

 

EL CREIXEMENT D’ALEÑÁ

“El veig molt bé, cada dia participa més, i té molta qualitat. Estem encantats amb ell, m’hauria agradat que acabés el partit però he pensat que Arthur ens podia ajudar en el control del partit. Estem molt satisfets amb Aleñá”

 

L’ASPECTE MOTIVACIONAL, CLAU

“Crec que estem motivats per la Lliga i per la Copa. Hem jugat el partit amb la intenció de guanyar-lo, ja que la nostra intenció és guanyar tots els partits. Encara que costi mentalitzar-se de la mateixa forma sempre, la Lliga marca la regularitat i no crec que haguem sortit desmotivats”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa