Valverde: “Messi és el millor perquè marca en el moment i en el lloc oportú”
x
Valverde recull una pilota sota la presència d’Aleñá | RAÚL CARO / EFE

Després de l’enèssim recital de Leo Messi contra el SevillaErnesto Valverde no ha pogut fer altra cosa que desfer-se en elogis de l’astre argentí. El tècnic blaugrana ha explicat els motius pels quals considera Messi el millor del món: “Ho és, però no perquè marqui tres gols un dia, sinó perquè els fa en el moment i en el lloc oportuns, quan l’equip estava tocat”. 

 

El preparador s’ha referit als canvis realitzats al descans. “Havíem de canviar alguna cosa per buscar una reacció. El que buscava era agitar alguna cosa perquè quelcom no funcionava bé“, ha exposat el tècnic, que ha reconegut que se l’havia “de jugar” amb algun canvi valent per tal d’intentar capgirar el marcador desfavorable. 

 

Les declaracions de Valverde posteriors al Sevilla-Barça

 

ELS CANVIS AL DESCANS

“Anàvem perdent. Era una evidència, tot i que dominàvem la pilota prop de l’àrea del Sevilla, era una possessió enganyosa, ells sortien a la contra i ens generaven perill. Hem tingut pèrdues al mig del camp que els ha animat. Havíem de canviar alguna cosa per buscar una reacció. El que buscava era agitar alguna cosa perquè quelcom no funcionava bé”. 

 

ELS CANVIS TÀCTICS

“Ells havien fet algun canvi. Al principi han canviat la forma de jugar respecte el que venien fent aquest curs, apostant per una defensa de quatre. La nostra estructura s’ha adaptat a ells. A la segona part s’han reforçat al mig i teníem un punt de desequilibri, amb inferioritat pel mig. Ens l’havíem de jugar per remuntar el partit”. 

 

EL PERILL PER BANDA DEL SEVILLA

“M’esperava els atacs per bandes, Navas pot fer mal a qualsevol. Al costat d’Alba tenim un gran desplegament, però també ells amb Navas. És més fàcil jugar amb l’espai que sense ell. Ens han agafat en un parell de contraatacs, la segona ha estat definitiva. Els canvis han anat més per les meves sensacions com a equip”. 

 

MESSI

“Tres gràcies molt grans pels tres gols i una mitja per l’assistència. És un jugador decisiu i superlatiu. Tenim un jugador que és el millor del món, però no perquè marqui un dia tres gols, sinó perquè els fa en el moment i en el lloc oportuns, quan l’equip estava tocat”. 

 

DESCANS RESPECTE EL MADRID

“Del calendari es pot queixar qualsevol. El Sevilla ve de jugar dimecres. Sembla que per parlar més es farà més soroll. Depèn del club que ho digui s’amplificarà tot. Si cau així, cau així”. 

 Nou comentari