Món Esport
Valverde: “Marxo poc preocupat”
  • CA
Valverde, durant el partit entre la Reial Societat i el Barça a Anoeta.
Valverde, durant el partit entre la Reial Societat i el Barça a Anoeta. | EFE

El Barça ha guanyat a Anoeta, però no ha convençut. Els blaugrana han hagut de recórrer a Coutinho i Sergio Busquets per remuntar un partit que s’havia complicat per culpa del gol d’Elustondo i, encara que ho han aconseguit, no ho han fet amb bon joc. Ernesto Valverde, però, no marxa “molt preocupat”: “No pots pensar que a camp contrari no et generaran problemes. La Reial també pot encadenar dos o tres contracops i has de contemplar-ho. No havíem vingut aquí a un passeig triomfal. No ho ha estat per al Barça ni per cap rival. Marxo una mica preocupat, una miqueta, però molt poc. No he vist el partit perdut en cap moment”, ha reconegut l’entrenador extremeny en la roda de premsa posterior al matx.

 

El tècnic ha explicat que a la represa el seu equip estava obligat “a pujar una marxa”, “assumir riscos” i “pressionar alt”. “Ha sortit bé”, ha expressat amb satisfacció. Sobre el plantejament de la Reial, Valverde ha destacat les dificultats en què s’han trobat els seus: “Ens tancaven la sortida per la banda de Piqué i ens costava canviar el joc. No donàvem continuïtat a les jugades. Ells es tancaven en defensa i ens era molt difícil filtrar una passada. En un moment volíem jugar en llarg, però ens buscàvem un problema perquè els donàvem la iniciativa. Durant el descans hem parlat per entrar per l’altra banda i així ho hem fet”.

 

El Txingurri ha justificat l’entrada d’Arturo Vidal afirmant que “és un jugador que ens reforça al mig del camp, i ens ha anat bé per evitar contraatacs“. Per últim, el mànager també ha tingut paraules d’elogis cap a Ter Stegen i el nou Anoeta. “Ha fet molt bones intervencions i, com tots, ha realitzat molt bé la seva funció. Sabem que és molt difícil guanyar en aquest estadi, com ja es va veure la temporada passada”. Es nota que la gent empeny. L’ambient és espectacular i la gent està molt concentrada. La Reial també estava molt motivada. És molt bonic, i encara ho serà més quan acabin la tribuna de l’altre gol”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa