Món Esport
Valverde: “M’agradaria que algun jugador del B marqués 15 o 20 gols però no passa”
  • CA
Ernesto Valverde, durant la roda de premsa prèvia al Sevilla-Barça de Copa. | EFE

Ernesto Valverde ha defensat la incorporació de Kevin-Prince Boateng. El tècnic blaugrana ha qualificat el nouvingut com “un davanter que coneix l’ofici i la Lliga, fort i amb experiència”. El preparador basc ha indicat que era un candidat que s’ajustava “als recursos del club”, i confia que pugui rendir “de forma immediata”.

 

Preguntat pel seu perfil Valverde ha recordat que “Paulinho i Arturo Vidal també van rebre moltes crítiques, i després han ofert un bon rendiment”. Preguntat pel fet que no s’hagi atrevit a apostar per cap davanter del filial, el tècnic blaugrana ha estat clar: “M’agradaria que algun jugador del Barça B marqués 15 o 20 gols, però encara no passa, s’estan adaptant a la categoria”. 

 

Les declaracions de Valverde prèvies al Sevilla-Barça

 

SEVILLA 

“El Sevilla és un equip molt solvent amb experiència en les eliminatòries i que té la mida presa en aquesta competició”. 

 

BOATENG

“Boateng coneix l’ofici, la lliga espanyola, estava jugant de 9 i sap el rol que tindrà. És fort i té experiència. És un jugador que estava disponible pels recursos del club i ja està. Ens pot ajudar. Quan debutarà Boateng? De moment estem esperant que arribi el ‘transfer’… Una de les raons per fitxar-lo és perquè pugui jugar ja”.

 

EL PERFIL DE BOATENG

“Paulinho i Arturo Vidal també han rebut moltes crítiques i després han ofert un bon rendiment. Boateng ve perquè marxa Munir. M’agradaria que algun jugador del B marqués 15 o 20 gols però encara no passa i s’estan adaptant a la categoria. Confiem en la presumpció d’innocència pel que fa als actes d’indisciplina de Boateng. Confiem molt en ell i va fer una gran temporada al Las Palmas”.

 

MALCOM

“La sortida de Malcom? Tot pot passar fins al 31 de gener però no ens podem quedar amb 14 jugadors. Els que no tenen minuts han de treballar per tenir-los. Esperem molt d’ell”. 

 

DENIS

“La possibilitat que marxi Denis aquest mercat d’hivern existeix però no preveig més fitxatges. Per les informacions que tinc, si Denis Suárez acabarà la temporada al Barça”.

 

DESCANS PER A ALBA

“Com m’ho faré per donar-li descans? Pot jugar Miranda del B, Vermaelen pot jugar de lateral esquerre o podem jugar amb 3 centrals”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa