Valverde: “La temporada ha estat excel·lent”

Valverde confirma que Messi descansarà contra la Reial i refusa preguntes sobre la planificació de la temporada vinent

Ernesto Valverde ha posat nota, per fi, a la temporada. El Txingurri ha qualificat l’any esportiu de l’equip d’excel·lent. “Li poso una nota alta a l’equip. Ha estat una temporada llarga i dura. Hem perdut un partit a cada competició. A la Copa vam remuntar, a la Lliga érem campions i el de Champions ens va desestabilitzar i va ser molt dur. Ha estat una temporada excel·lent veient com vam començar i hem d’estar contents”, assegura l’entrenador blaugrana, un cop la temporada arriba al final.

Ha estat una roda de premsa que ha girat al voltant de la planificació esportiva de l’any vinent. “No podem caure a la temptació de voler trobar algú com Iniesta. No n’hi ha. Tenim jugadors amb característiques similars com Denis Suárez, Aleñá, Coutinho… i hem d’anar tots endavant”, ha explicat. Ha confirmat que Messi descansarà contra la Reial i també ha valorat la fuga de talent de la Masia, picant l’ullet a dos grans talents: Aleñá i Riqui Puig.

“Sóc l’entrenador del primer equip. Em toca estar pendent que el primer equip funcioni però tinc l’obligació, i sé la història que té aquest club, que aquests jugadors tirin endavant. Sí que crida l’atenció que alguns jugadors surtin. M’agradaria que veiessin perspectiva del primer equip. Només cal veure a Aleñá o Riqui Puig. El futur en certa mesura passa per aquí una altra vegada, però és cert que ara hi ha més representants i més clubs interessats”, ha explicat.

La Masia, l’assignatura pendent

 

Sobre la creació d’un segon filial, Valverde ha opinat que “és el mateix estar a Segona, a segona B o a Tercera. Es tracta que siguin jugadors bons. Em fixo en dos o tres jugadors. Es tracta que vagin millorant independentment de si estan cedits, a Segona B o a Tercera”, ha explicat.

El de Cáceres ha desitjat sort a Luis Rubiales al capdavant de la Reial Federació Espanyola de Futbol (“la seva sort serà la nostra sort”) però ha volgut lloar la feina de l’anterior president: “Crec que Villar és un home honest”. Per últim, el Txingurri ha tingut l’opció de valorar la feina de la premsa. “Hi havia un moment que les bales passaven per davant… però bé, entenc que estic a un club on és el que toca. Esteu aprovats”, ha bromejat. “Bé, un excel·lent, que estic generós”, ha acabat rient.

Nou comentari