Món Esport
Valverde i el 3-0 de la temporada passada: “Estic cansat de veure’l”
  • CA
Ernesto Valverde, en roda de premsa.
Ernesto Valverde, en roda de premsa. | EFE

El Juventus-Barça de demà no és un partit qualsevol. Tot i les victòries en la pretemporada i en el primer partit de la Lliga de Campions d’aquesta temporada, el 3-0 del Camp Nou, aquest enfrontament de Champions té unes connotacions evidents. Serà la primera vegada que el Barça torni al lloc del crim, allà on va cloure la seva participació a la màxima competició europea la temporada passada amb un contundent 3-0 en contra i amb una actuació per oblidar.

“És clar que he vist el vídeo. No només ara, sinó quan vaig signar pel Barça i quan vam jugar contra ells a Nova York. Estic cansat de veure’l, però el segueixo veient. El partit de demà té circumstàncies similars al de la temporada passada”, ha expressat Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al duel. Ara bé, l’entrenador blaugrana té clar que “això no significa que demà ho sapiguem tot i li donem la volta a aquell partit”.

 

El Txingurri creu que el Juve-Barça de demà confrontarà equips similars. “La manera que tenim nosaltres és la de dominar el joc, tot i que la Juve també està acostumada a fer-ho. Hi haurà un xoc d’estils”, ha manifestat a la sala de premsa de l’estadi bianconero.

El Juventus Stadium espera l’arribada del conjunt blaugrana amb ganes. La Vecchia Signora està tocada, després de la derrota i la imatge oferta a l’estadi Luigi Ferraris davant la Sampdoria, i provarà d’arreglar l’estrip a la Serie A donant una alegria als seus afeccionats. Així ho ha expressat el mateix Valverde: “Quan un equip d’aquest nivell perd un partit, el què vol és refer-se aviat. I aviat és el següent partit. Sí que penso que, no només pel significat de la Champions, sinó també per treure’s un pes de sobre, els fa més perillosos.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa