Món Esport
Valverde: “Ens ha faltat claredat i empènyer mes”
  • CA
Valverde, durant el partit contra l’Athletic a San Mamés. | EFE

Ernesto Valverde ha sortit amb rostre pensatiu a la roda de premsa posterior a l’empat contra l’Athletic a San Mamés. El tècnic blaugrana ha reconegut que al seu equip li ha faltat “claredat” en determinats moments d’un partit on el Barça no ha tingut “encert en les decisions en els metres finals”. El diagnòstic de Valverde també ha apuntat a la manca de coordinació en atac. “Ens ha faltat empènyer més. A vegades un va a l’espai i li envien al peu, i viceversa”. 

 

El preparador blaugrana ha reconegut que el Barça “ha donat una passa endavant a la segona part”, però ha lamentat que el seu equip hagi tingut tants problemes per generar ocasions. “Ells, a través de Williams, han tingut la més clara. Nosaltres no l’hem tingut”. El cansament pel calendari tampoc ha estat una excusa per l’entrenador del Barça, que ha elogiat l’actuació de l’Athletic. 

 

Les declaracions de Valverde posteriors a l’Athletic-Barça

 

FALTA DE CONSISTÈNCIA

“Potser ens ha faltat claredat en determinats moments del partit, és cert. La primera part no hem acabat d’arribar. A la segona hem donat una passa endavant, però tot i l’aglomeració de jugadors pròxima a l’àrea ens ha faltat precisió. I hem estat exposats a patir un ensurt. Hi ha hagut una jugada claríssima que ens ha salvat Ter Stegen. Avui ens ha resultat difícil, també pel treball de l’Athletic, encertar en les decisions en els metres finals. 

 

FALTA D’IDEES

“Potser a la primera part ens ha faltat una mica de decisió per anar endavant. Esperàvem una pressió alta. N’hem sortit bé, però no hem sabut concretar. Ens ha faltat empènyer més. No hem tingut massa opcions. El punt d’encert en l’últim tram és decisiu”. 

 

FALTA DE COMUNICACIÓ

“Quan parlem de temes d’atac, parlem de l’encert a l’hora de resoldre, de desmarcar-se i córrer, a vegades esperes la pilota al peu i va a l’espai. Aquest tipus de coses”.

 

L’ATHLETIC

“Ha estat en la línia que està fent últimament a San Mamés, amb intensitat. Han tingut una ocasió claríssima a la segona part que nosaltres no hem tingut. Ells han tingut la més clara”. 

 

CLASSIFICACIÓ

“Sortim igual que la setmana passada, primers. Si els comptes no em fallen, sortirem primers la pròxima jornada. Hi ha setmanes que sumes molt, altres menys. Això és llarg, cal arribar al final”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa