Món Esport
Valverde: “El Madrid és més perillós quan està ferit”
  • CA

“Un Clàssic és un Clàssic i no ho és menys perquè no hi siguin Cristiano Ronaldo i Leo Messi”. Ernesto Valverde té clar que el partit entre Barça i Reial Madrid d’aquest diumenge serà igual de “tens” i “disputat” com els dels darrers nou anys i ho exemplifica recordant l’episodi entre Figo i els aficionats blaugrana: “Abans hi havia caps de porc volant”.

 

L’argentí es perdrà el matx per lesió, mentre que el portuguès vesteix la samarreta de la Juventus i ha deixat orfe el Reial Madrid. Sobre la primera qüestió, Valverde ha reconegut, en la roda de premsa prèvia al matx, que “no tenir Messi canvia la forma de preparar el partit però no pot ser un problema i hem de mirar cap endavant”. En relació al segon assumpte, el tècnic extremeny no té cap dubte que el Madrid segueix sent molt perillós: “En alguns moments d’aquesta temporada, el joc del Madrid ha estat brillant. A nivell de resultats estaven travessant una mala ratxa, però tenen arguments suficients per superar l’absència de baixes importants. M’espero el millor Madrid, sense cap mena de dubte. Quan està més ferit és quan és més perillós”.

 

A banda d’això, Ernesto Valverde també ha tractat altres assumptes de l’actualitat del Barça i del Reial Madrid. El mal moment de Lopetegui, evidentment, ha tingut un protagonisme especial, mentre que Coutinho, Dembélé i Rafinha han estat els principals noms propis de la seva plantilla sobre els quals ha opinat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa