Món Esport
Valverde descarta Dembélé pel Clàssic: “Seria apressat”
  • CA

 

L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, ha descartat la presència d’Ousmane Dembélé al Clàssic del proper dia 23 de desembre. “Està bé i ha completat entrenaments amb el grup però el pla continua sent el previst: que torni al gener. Qualsevol altre escenari seria apressat”, ha explicat el txingurri, que fa dies que ha de “frenar” la voluntat del davanter francès de tornar a trepitjar el terreny de joc. Dembélé ha estat entrenant amb el grup des de fa dues setmanes i els darrers dos dies ha completat l’entrenament amb normalitat. Tot i això, Valverde no vol arriscar i esperarà al proper any per fer-lo jugar. 

“Hem d’esperar a l’entrenament d’avui però en principi Iniesta i Mascherano estaran preparats demà”, ha explicat. Qui no hi serà però també evoluciona positivament és Rafinha. “Encara no té l’alta mèdica però ja està entrenant. Creiem que una setmana més amb el grup necessita i esperem que ens ajudi a partir del gener”, ha dit. 

Qui podria ser baixa és Busquets de cara al Clàssic, si veu una groga demà contra el Deportivo. “Una groga te la poden ensenyar també a la banqueta o al túnel de vestidors. Hem d’analitzar si descansa o no”, ha asseverat, lloant els substituts que té el de Badia a la plantilla: “Rakitic pot jugar a aquella posició i també André Gomes. I tenim Oriol Busquets, jugador del filial”, ha recordat. “

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa