El missatge d’Ernesto Valverde sempre ha estat clar: no vol moviments, ni altes ni baixes, durant el mercat d’hivern. L’entrenador del Barça està satisfet amb la seva plantilla i ho ha tornat a exterioritzar després del triomf contra l’Alabès en l’últim partit del 2019. “Valoro molt positivament l’aportació d’Arturo Vidal i Carles Aleñá. Tenim la sort de comptar amb un mig del camp molt potent i ampli. Ells dos estaran amb nosaltres quan tornem de vacances. Compto amb ells“, ha declarat el tècnic extremeny davant dels mitjans de comunicació.

“Els entrenadors ajustem el nostre equip en funció de les característiques dels jugadors. Arturo Vidal apareix per totes bandes. Moltes vegades costa ordenar-lo, però també sabem que a la posició d’interior ens dona molta arribada. Com Aleñá“, ha explicat abans de demanar, de forma peculiar, que es deixi de parlar de rumors respecte al xilè: “Fa molt de temps que parlem d’Arturo Vidal. Sembla el partit famós contra el Girona a Miami, que no el vam acabar jugant. És jugador nostre i comptem amb ell”.

Les declaracions de Valverde després del Barça-Alabès

Tenir Messi és un gran avantatge: “Superar la defensa de l’Alabès ens ha costat força durant alguns moments. Després del gol de Messi tot ha estat més fàcil, però el gol de Pere Pons els havia posat en el partit”.

El rendiment d’Aleñá i Vidal: “Valoro molt positivament l’aportació dels dos. Tenim la sort de comptar amb un mig del camp molt potent i ampli. Carles Aleñá i Arturo Vidal estaran amb nosaltres quan tornem de vacances. Compto amb ells”.

Què li demanes, al 2020?: “Nosaltres sempre demanem tranquil·litat, que és el que aconsegueixes quan guanyes”.

El VAR: “Això va per èpoques. Últimament s’està parlant molt del VAR i els àrbitres se’l miren molt. L’any passat, al camp de l’Espanyol van tardar quatre o cinc minuts per valorar un gol d’ells que al final van acabar anul·lant”.

Els problemes del Barça per dominar els partits: “Els partits són llargs i hi ha temps de tot. A tots els equips ens agradaria dominar des del primer segon fins a l’últim i que no ens fessin mal, però no pot ser. De vegades el rival et mou la cadira quan semblava que es quedaria al seu lloc. El futbol és així”.

L’any que ve seràs entrenador del Barça?: “Anem pas a pas. Ja veurem. El que vull és guanyar tots els partits i tots els títols. Així serem més feliços”.

L’arribada d’Arturo Vidal, clau: “Els entrenadors ajustem el nostre equip en funció de les característiques dels jugadors. Arturo Vidal apareix per totes bandes. Moltes vegades costa ordenar-lo, però també sabem que a la posició d’interior ens dona molta arribada. Com Aleñá”.

El futur del xilè: “Fa molt de temps que parlem d’Arturo Vidal. Sembla el partit famós contra el Girona a Miami, que no el vam acabar jugant. És jugador nostre i comptem amb ell”.

Un ritme de partit baix: “No. Penso que hem començat amb un ritme de joc elevat. De vegades no és senzill superar la línia defensiva. Tot plegat va més ràpidament o més lentament en funció de les arribades que faci. Amb el gol d’ells hem dubtat i per això hem afluixat una mica, però hem sabut refer-nos”.Més notícies

El Barça aplica la llei del mínim esforç per abraçar el liderat abans de Nadal (4-1)

El conjunt blaugrana aprofita la visita d'un Alabès que havia perdut abans de sortir a la gespa del Camp Nou per recuperar el camí del triomf i reconciliar-se amb les bones sensacions

Barcelona té un nou Príncep

Griezmann encadena una ratxa de molt bones actuacions i l'afició blaugrana ja es rendeix als seus peus

Nou comentari