Valverde: “Espero que el Clàssic es jugui amb normalitat i llibertat d’expressió”

Després del triomf del Barça al camp de l’Inter de Milà, Ernesto Valverde ha hagut d’analitzar un dels temes més importants que l’actualitat blaugrana: el Clàssic que es disputarà, en principi, el pròxim 18 de desembre al Camp Nou. L’entrenador extremeny ha assegurat que “espero, i crec que així serà, que es disputi el partit i que ho pugui fer amb normalitat i llibertat d’expressió“. “Costarà més o menys arribar al camp, però crec que el compromís es jugarà. I ja és hora que ho faci, ja que el portem jugant des del mes d’octubre”.

Sobre la victòria al Giuseppe Meazza, el Txingurri ha celebrat el fet d’haver-se imposat a l’Inter de Milà amb gols de futbolistes formats a la Masia. “Carles Pérez i Ansu Fati són molt joves i afrontaven un partit molt complicat, davant una defensa molt experimentada. Ansu Fati arrossegava algunes molèsties però és un golejador nat i no ha perdonat. Ens encanta guanyar amb gols de La Masia“, ha explicat un Valverde que ha recordat que “a la Champions mai pots tenir mals dies” i “si tens 5 minuts dolents, et fan fora”.

L’entrenador del Barça, a més, també ha volgut remarcar la resposta “excel·lent” dels jugadors menys habituals, sobretot tenint en compte “hi havia moltes novetats” i que “també hem canviat l’esquema”. “L’estil l’hem mantingut i ens hem anat fent forts en el joc, encara que ens ha costat començar perquè ells pressionaven molt i no controlàvem la pilota”, ha dit Valverde abans de reivindicar que el seu equip hagi competit per silenciar els dubtes que arribaven des de Dortmund.Més notícies

Nou comentari