El setge a l’aeroport del dilluns 14 d’octubre en protesta per la sentència del procés va tenir conseqüències també a la plantilla del Barça. Va ser viral la imatge de Rakitic caminant per la carretera amb una maleta per la impossibilitat de sortir amb un vehicle, però la Cadena Ser ha revelat que el bloqueig també va afectar Valverde i De Jong.

Valverde va haver de sortir en una moto d’un empleat de seguretat del club, que va aprofitar el pas d’una ambulància per anar darrere i abandonar l’aeroport amb l’entrenador del Barça de paquet. El tècnic va arribar amb la sessió d’entrenament ja iniciada, que havia estat programada a les 14 hores. Més tard, De Jong, que tenia permís del club per no entrenar aquell dia, també va quedar bloquejat pels manifestants durant hores al Prat de Llobregat. El mateix Valverde, que havia anat a buscar la seva dona, va socórrer el migcampista holandès i el va treure de l’aeroport.

Segons aquesta informació, els jugadors es van molestar amb el club per no haver previst una situació que també va afectar Luis Suárez i Piqué, encara que ells van tenir menys problemes per sortir per estar a la terminal de vols privats.

 Més notícies

Piqué critica la sentència del procés

El central blaugrana considera la resolució “molt dura” a persones “que promouen fer les coses sense violència”

Cristiano Ronaldo marxa de l’estadi després de ser substituït

El portuguès ha reaccionat malament al canvi del seu entrenador durant el partit contra el Milan

Nou comentari