Món Esport
Valverde assegura que Messi està “perfectament”
  • CA
x
Ernesto Valverde, durant l’entrega del xec dels ‘Relats Solidaris’ a Proactiva Open Arms | ALEJANDRO GARCÍA / EFE

Segons el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, Leo Messi està perfectament recuperat dels problemes físics que va patir fa unes setmanes durant el partit contra el València. En l’acte d’entrega del xec dels ‘Relats Solidaris’ a Proactiva Open Arms, el tècnic blaugrana, padrí de l’edició del llibre d’enguany, ha parlat sobre l’actualitat del Barça. De l’argentí ha explicat que “està bé. S’ha entrenat perfectament aquest dijous i no puc esplaiar-me molt més perquè està molt bé”. 

 

El tècnic blaugrana no ha anticipat si té previst convocar, deixar a la banqueta o fer jugar al jugador argentí contra el Valladolid, en un partit on es preveuen força rotacions de cara al transcendental duel de Champions del pròxim dimarts 19 contra l’Olympique de Lió. L’entrenador del Barça també s’ha referit a la situació de Samuel Umtiti, que aquest dimecres va reincorporar-se als entrenaments amb la resta de grup: “És un cas diferent, farà falta veure no només com es recupera, sinó el ritme que té, però anirem pas a pas“. 

 

A Valverde també li han preguntat per la polèmica sobre el gol anul·lat durant l’Ajax-Madrid: “I jo què sé si és o no, no el van donar i ja està. No em preocupa massa el Madrid ni altres, ens fixem en nosaltres”, ha afirmat el tècnic blaugrana, que ha destacat la labor social de Proactiva Open Arms i el simbolisme dels ‘Relats Solidaris’: “L’agraïment sempre és més per la meva part que per la seva. Traspassa una mica més el que és el dia a dia i ens ocupa a tots. El futbol sembla que és molt important, però no ho és tant quan veus aquestes coses. Espero que gràcies a gent com Open Arms el món sigui una mica més habitable”. Valverde ha assegurat que li va “encantar” poder col·laborar amb Open Arms, perquè “hi ha gent jugant-se la vida i en certa mesura al final sents un punt d’admiració per tots ells, que són herois i a un li reconforta”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa