Món Esport
Valverde: “Arriba una setmana bonica, intensa i per gaudir-la”
  • CA
Valverde, durant la roda de premsa prèvia al Barça-Sevilla | FC BARCELONA

Ernesto Valverde ha volgut deixar clar com d’important serà el partit d’aquest dissabte davant del Sevilla. “És un duel que té molts al·licients. Ens juguem recuperar el liderat de la Lliga, un fet que fa que ens haguem de centrar en aquest partit”. El tècnic blaugrana ha anticipat que es troben davant d’una “setmana bonica, intensa i per gaudir-la”, en referència als tres partits en set dies que afrontarà el Barça al Camp Nou: contra Sevilla, Inter i Madrid.  

 

Valverde ha advertit del potencial del seu rival, un Sevilla que arriba “amb bona trajectòria”. Preguntat per si el partit de la Supercopa d’Espanya pot donar pistes del que es veurà al Camp Nou, ha reconegut que “és una referència”; però ha matisat que “poden canviar jugadors i tenen més alternatives ara”. “Tenen un estil molt definit i la condició de líders els hi donarà confiança per venir al Camp Nou a jugar-nos de tu a tu”, ha afegit Valverde. El tècnic no ha volgut donar pistes sobre qui jugarà a l’eix de la defensa després de les lesions d’Umtiti i Vermaelen: “Busquets, un lateral dret o jugadors del filial, com Chumi o Oriol Busquets poden ser una alternativa a la posició de central”, ha respost en ser preguntat per si hi ha algun problema amb Piqué o Lenglet. 

 

Les altres declaracions de Valverde

 

Arturo Vidal: “Tenim la idea de solucionar els problemes dins del vestidor i ho seguirem mantenint. He parlat amb ell, però no comentaré els detalls. És una cosa que fem perquè no es faci tanta bola com s’ha fet aquestes setmanes”.

 

Neymar: “Parlar del seu retorn és especular. Al futbol tot pot passar, però això és molt difícil”.

 

El filial: “Crec que hi ha molt nivell i jugadors que van entrenant amb nosaltres, com Miranda, que estan a un gran nivell. També Riqui Puig, Aleñá, Cuenca, Chumi… Vaig decidir que Miranda no jugués a Leganès, en un partit fora de casa”.

 

El mercat hivernal: “Ara som els que som al primer equip i podem comptar amb els jugadors del filial. Em fixo amb el que hi ha i amb els jugadors del B, no penso en el mercat d’hivern”.

 

Piqué: “Aquestes coses dels viatges que comenta la gent no em preocupa. L’únic que em fastidia de Piqué és que ha tingut una idea genial i que no se m’hagi acudit a mi. A tot el món li hauria agradat tenir aquesta idea. Crec que estarà al cent per cent”. 

 

Marcatge a Messi: “Sabem que pot passar. També ho pensàvem a la Supercopa i contra el Girona. No depèn de nosaltres. Ho tenim en compte, es clar, però res més. Això ho decideix el rival i, en funció d’això, actuarem en conseqüència”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa