Ernesto Valverde s’ha mostrat satisfet després de la victòria per un gol a zero del Barça al camp de l’Atlètic de Madrid amb un gol de Leo Messi en el tram final. El tècnic blaugrana ha acceptat que l’equip necessitava una victòria important com aquesta i que aquest triomf donarà ales al conjunt català. “La victòria ens ha de donar confiança de cara a tots els partits que venen abans de Nadal”, ha explicat l’entrenador extremeny.

El tècnic ha reconegut que a l’equip li ha costat entrar en el partit i s’ha vist superat pels locals en els primers 25 minuts. “Ens ha costat entrar en el partit, als primers 25 minuts han estat molt forts i aquí sabem que es pateix molt”, ha valorat Valverde. A poc a poc l’equip ha anat millorant i l’entrenador ha reconegut que ha fet un canvi tàctic que ha pogut ajudar l’equip. “Hem canviat el perfil d’Arthur, s’ha trobat més còmode i hem començat a jugar millor”, ha confessat el preparador del Barça.  Valverde també ha valorat el creixement dels blaugrana durant el partit. “A poc a poc hem anat dominant el partit, però ells tenen molt perill al contraatac. Al final podria passar qualsevol cosa”, ha explicat el tècnic. Finalment ha reconegut que han acabat imposant-se per la qualitat de Leo Messi. “Els millors jugadors saben marcar les diferències amb espais i al contraatac”

Sobre els xiulets a Griezmann, l’entrenador del Barça ha restat importància i ha reconegut que són situacions que formen part de la professió. “Han xiulat una mica a Griezmann, però tornar al camp on has jugat és una sensació que un futbolista ha de passar”, ha explicat el tècnic culé. D’altra banda, Valverde ha valorat positivament l’actuació d’Ivan Rakitic. “Rakitic ha funcionat bé en la posició de migcentre”, ha valorat el preparador blaugrana.Més notícies

Nou comentari